Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ένα blog για την ιστορική κωμόπολη της Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας | Καλωσόρισμα

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο blog που δημιουργήσαμε, με αφορμή την σελίδα μας στο facebook, Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας | Lepenou Aitoloakarnanias.


Σκοπός του παρόντος blog είναι η οργανωμένη προβολή του χαρακτήρα και του ιδιαίτερου κάλλους της Λεπενούς, τόσο από φυσικής - τοπιακής, όσο και από αρχιτεκτονικής - πολιτιστικής σκοπιάς.

Κατά καιρούς θα δημοσιεύουμε άρθρα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ρεπορτάζ, έρευνες και στοιχεία που αφορούν το χωριό μας, τα οποία θα προέρχονται από τον προσωπικό μας μόχθο και την αγάπη για τον τόπο που μεγαλώσαμε. Όλα αυτά αφιλοκερδώς.


Όλα ξεκίνησαν όταν δημιουργήσαμε μια σελίδα στο facebook, (βλ. Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας | Lepenou Aitoloakarnanias), με σκοπό την οργανωμένη προβολή εικόνων και θεμάτων που αφορούν τη Λεπενού, μιας και δεν υπήρχε κάπου ένας εμπεριστατωμένος, οργανωμένος και "επίσημος" χώρος όπου θα μπορούσε κάποιος να πληροφορηθεί για το χωριό. Το υλικό μας, που ύστερα από αρκετές επιτόπιες εξορμήσεις και έρευνες, δημοσιευόταν στην εν λόγω σελίδα, τύγχανε υψηλής θεαματικότητας και προσέλκυε κοινό όχι μόνο από την ίδια τη Λεπενού, αλλά και από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζαν την ύπαρξή της. Αποκορύφωμα όλων, ωστόσο, ήταν όταν επικοινωνούσαν μαζί μας, μέσω μηνυμάτων στη σελίδα, φίλοι που ζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική κυρίως) και μας ευχαριστούσαν για τις εικόνες που προβάλλουμε, οι οποίες τους θυμίζουμε τα παιδικά τους χρόνια που ζήσαν στη Λεπενού. Με συγκίνηση και αγάπη μας παρότρυναν να συνεχίσουμε το αξιόλογο έργο που αφιλοκερδώς κάνουμε, και μας ενθάρρυναν να συλλέξουμε ακόμα περισσότερο υλικό και ιστορικές μαρτυρίες σχετικά με τον τόπο μας.


Έτσι, πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το εν λόγω blog, ως συνέχεια της σελίδας μας στο facebook, και με αγάπη σας το παρουσιάζουμε...

Αναμείνατε προσεχώς πλούσιου φωτογραφικού υλικού, πληροφοριών, ιστορικών μαρτυριών, συνεντεύξεων και πολλών εκπλήξεων!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!